SZÓRÓLAPOZÁS

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Szórólapozás - EduMedia
Több éves tapasztalattal rendelkezünk a közterületi szórólaposztásban, így szívesen vállaljuk céges reklámanyagok terjesztését azon ügyfeleink részére, akiknek a célcsoportját a felsőoktatásban részt vevő hallgatók jelentik.
Gyorsan és hatékonyan dolgozunk, a közterület-használati engedélyek beszerzésével sem kell bajlódni, ebben is tudunk segíteni.

Fontosnak érezzük, hogy ügyfeleink számára széles körű szolgáltatást biztosítsunk, ennek érdekében nem csak a szórólap terjesztésével, hanem annak minőségi és gazdaságos kivitelezésével is igyekszünk megbízóink segítségére sietni a tervezéstől a gyártási folyamaton át a szállításig.

Igény szerint, bármilyen típusú kiadvány legyártására megtaláljuk a legjobb kivitelezőt, legyen az szórólap, újság, képeslap, egyéb.

További információért, keress minket itt!!

Tömeges vonzerő -
Érje el ügyfeleit hatékonyan,
mérhetően, személyre szabhatóan!
Közel 300 000 hallgató
30 felsőoktatási intézményben,
válogatott célközönség. Részletek »
A személyes megszólítás
varázsa -
hirdesse termékét,
szolgáltatását
egyedülálló célzással:
korra, nemre,
helyszínre válogatva,
megkerülhetetlen módon. Részletek »
Figyelemfelkeltés felsőfokon -
Összetett és tömeget
vonzó kampányok
pontos tervezhetőség mellett
Azonnali visszajelzés,
pontos tájékoztatás
személyes kapcsolat a célcsoporttal.
Részletek »

ELÉGEDETT ÜGYFELEINK

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////