Híreink

HÍREINK

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Friss felsőoktatási rangsor: hat magyar egyetem került fel a világranglistára! Többek között az ELTE, a BME, és a Közép-európai Egyetem és a Pécsi Tudományegyetem - ezek a magyarországi felsőoktatási intézmények szerepelnek a Webometrics 2014-es júliusi világrangsorán.

Nyomdai szolgáltatásaink

NYOMDAI SZOLGÁLTATÁSOK

////////////////////////////
A tökéletes üzenet létrehozása mellett cégünk a nyomdai munkák teljes körű lebonyolítását is vállalja -
e szolgáltatásunknak köszönhetően levesszük a nyomdai előkészítés (DTP) terhét válláról, ami jelentős idő- és pénzmegtakarítást jelenthet cége részére.

loggo

CÉGÜNKRŐL

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Az EduMedia munkatársai nap mint nap azon fáradoznak, hogy ügyfeleink a leghatékonyabb módon jussanak el célközönségükhöz. Az iskolamarketing az egyik legjobb módja annak, hogy egy válogatott, jól szegmentálható és megszólítható közönség felé jusson el üzenetünk. Kiterjedt kapcsolatainknak köszönhetően ismerjük lehetőségeinket és korlátainkat, ezért bátran vállalunk felelősséget munkánkért.

iskolamarketing

MIÉRT JÓ AZ ISKOLAMARKETING?

////////////////////////////
Az iskolamarketing előnye, hogy üzenetünk a tömegmédiumokkal szemben valóban érdeklődési körre, korra, státuszra lebontva, hatékonyan és költségkímélően, egy jelentős méretű célpiachoz jut el. Költséghatékonysága mellett fontos előny, hogy a diákok szokásainak köszönhetően az információ terjedésének mértéke, annak sebessége lényegesen magasabb, mint a hagyományosan fogyasztott médiumoké.

ELÉGEDETT ÜGYFELEINK

////////////////////////////////////////////// ///////////////////////////////////////////////// ///////////////////////////////////////////////// ///////////////////////////////////////////////// ////////////